Op 15 en 16 november 2017 vindt de Nationale Sport Vakbeurs weer plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dit is dé beurs waar gerenommeerde bedrijven uit de sportwereld samenkomen met bestuursleden en sportambtenaren.

De Nationale Voetbal Vakbeurs is primair bestemd voor sportbestuurders en sportambtenaren die actief zijn met de ruim 3.000 voetbalverenigingen in Nederland. De Nationale Voetbal Vakbeurs geeft een duidelijk beeld wat voor mogelijkheden er zijn op het gebied van facilitaire inkoop voor een voetbalvereniging.

Uiteraard kan Pole Soccer niet ontbreken op de 6e editie van de grootste vakbeurs op sportgebied in Nederland. Stand 9 in het hart van de Evenementenhal is ingericht met het alom gewaardeerde Pole Soccer veld. Het recente succes van Pole Soccer tijdens het Europees Kampioenschap voor vrouwen deze zomer, en de nieuwe ontwikkeling binnen de KNVB voor nieuwe spelvormen, heeft de aandacht voor deze manier van trainen vergroot.

Pole Soccer® is een innovatieve tool voor het trainen en ontwikkelen van voetballers. Alle facetten, elk individueel of zelfs in combinatie, van de technische, tactische en mentale aspecten van het voetbal kunnen met Pole Soccer® worden geoefend en verbeterd. 

Daarnaast is Pole Soccer® een enorme publiekstrekker en vanwege het competitie en team aspect ideaal voor het organiseren van toernooien, evenementen en activeringsprogramma's.

Pole Soccer® is een gepatenteerd product en moet worden gespeeld in speciaal ontworpen voetbal arena's. Voor het complete pakket en een uitgebreide productbeschrijving op de website.

Wij hopen u graag te mogen begroeten tijdens de Nationale Sport Vakbeurs. Vraag hier uw gratis kaarten aan.

170822-Nationale-sportvakbeurs